MN-experience

voor D66-Kamerlid Van Weyenberg

Kamerlid Steven van Weyenberg bracht maandag 20 mei een werkbezoek aan MN. Van Weyenberg is woordvoerder pensioenen in de Tweede Kamer voor D66. We grepen de gelegenheid met beide handen aan en dompelden het Kamerlid volledig onder in de actualiteit van MN en haar fondsen.


Zo nu en dan nodigt MN leden van de Tweede Kamer uit voor een werkbezoek. Tijdens zo’n bezoek tonen we onze expertise en halen we banden aan. Zo wordt de drempel voor politici lager als ze input nodig hebben of extra kennis willen opdoen. Dergelijk relatiemanagement is ook belangrijk voor onze fondsen. Het is een extra manier om met Kamerleden in gesprek te blijven en standpunten van onze fondsen in te brengen.

Programma

Hoe verliep dit werkbezoek? Van Weyenberg werd eerst welkom geheten door Norbert. Na de kennismaking werd uiteraard even kort de financiële positie van de fondsen besproken. Vervolgens werd het Kamerlid bijgepraat over maatschappelijk verantwoord beleggen door Karlijn van Lierop; een zeer geanimeerd gesprek. En verder werd er een kijkje genomen bij de Klanten Informatie, onder begeleiding van Mascha Huele. Steven mocht meeluisteren met Margie van der Hoven.

Afsluiting

Menno Nadels rondde het werkbezoek af, door in te gaan op de komende verlagingen en de complexiteit daarbij in de uitvoering. Na deze volle middag gaven Van Weyenberg en zijn fractiemedewerkster aan dat het een nuttige middag was geweest, waarbij zij nieuwe inzichten hebben opgedaan. Heel veel dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit bezoek.